Κοινωνικά

Κοινωνικά

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Βαπτίσεις 

- Στο Mαξινού του Aγρινίου στις 24 του Σεπτέμβρη η Xριστίνα Φούκη (κόρη του Φάνη και της Pεζίν) και ο Σπυρίδων Tρίτος, βάφτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Θεοφάνης.

-  Στη Νέα Μάκρη στις 2 Οκτωβρίου 2021 ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (γιος του Νίκου και της Δέσποινας Γιάνναρου) και η Λαμπρινή Φωτόπουλου (κόρη του Φώτη και της Γεωργίας), βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Δέσποινα.

-  Στη Νέα Μάκρη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021 ο Λευτέρης Φωτόπουλος (γιος του Μήτσου και της Κατερίνας) και η Νικολίνα Αΐλαμάκη, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Γεώργιος - Εφραίμ.

-  Στο Μαρμάρι Ευβοίας στις 3 Ιουλίου 2021 η Μαρία Ρουμελιώτη (κόρη του Παναγιώτη και της Έλενας Καλαγκιά) και ο Σπυρίδων Τρίτος, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Ελευθέριος.

-  Στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 2021 η Χριστίνα Φούκη (κόρη του Φάνη και της Ρεζίν) και ο Ηλίας Κάσσος, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Ιωάννης.

- Στα Γιάννενα την 1η Αυγούστου 2020 η Ολίβια Μποντίνη (κόρη του Γιώργου και της Ελένης) και ο Δήμος Ντούλιας, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Αλέξανδρος.

-  Στη Νέα Μάκρη Αττικής στις 27 Ιουνίου 2020 ο Γιώργος Φωτόπουλος (γιος του Μήτσου και της Κατερίνας) και η Αριστέα Ρουφογάλη, βάπτισαν το αγοράκι τους και  του χάρισαν το όνομα Δημήτρης.

-  Στη Νέα Μάκρη Αττικής στις 21 Ιουνίου 2020 ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (γιος του Νίκου και της Δέσποινας Γιάνναρου) και η Λαμπρινή Φωτόπουλου (κόρη του Φώτη και της Γεωργίας), βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Αριάδνη.

-  Στα Γιάννενα στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δημήτρης Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης)και η Ράνια Λέκκα βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Ήβη.

-  Στην Αθήνα (Καλλιθέα) στις 2 Ιουνίου 2019 ο Βασίλης Πούλος και η Αγγελική Φούκη (κόρη του Φάνη και της Ρεζίν) βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Εργίνη.

-  Στα Γιάννενα στις 7 Οκτωβρίου 2018 ο Γιάννης Φωτόπουλος και η Τάνια Παπανικολάου βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Άγγελος.

-  Στο Δολό στις 19 Αυγούστου 2018, ο Άγγελος Κούρος και η Γεωργία Κονταξή, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Γιώργος.

-  Στο Δολό στις 23 Ιουλίου 2017, τα παιδιά του Κώστα και της Σοφίας Κωσταρά, βάφτισαν τα παιδιά τους:                                                                 Ο Χρήστος και η Παναγιώτα βάφτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Κωνσταντίνος και 

         Ο Λευτέρης και η Εύη βάφτισαν επίσης το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Ιάσωνας.         

- Ο Βασίλης  και η Αναστασία Θανόπουλου (κόρη του Πέτρου και της Σοφίας), βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Μιχάλη.

-  Ο Περικλής Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) και η Ελένη, βάπτισαν το αγοράκι τους και του χάρισαν το όνομα Σπυρίδων.

-  Στις 4 Ιουνίου 2017, ο Δήμος Ντούλιας και η Ολίβια Μποντίνη (κόρη του Γιώργου και της Ελένης), βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Νικολέτα.

-  Στις 25 Ιουνίου 2016, στα Γιάννενα, ο Θωμάς Υφαντής (γιος του Νίκου και της Μαίρης) και η Κατερίνα Αντωνίου, βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Ισμήνη.

-  Στις 25 Ιουλίου 2015, στο Δολό, ο Άγγελος Κούρος και η Γεωργία Κονταξή, βάπτισαν τον γιο τους και του χάρισαν το όνομα του παππού Σπυρίδων.

-  Στις 23 Αυγούστου 2014 ο Βασίλης Τσιρώνης (εγγονός του Γιώργου Τζήμου) και η Μαριάνθη Μουτζούκη βάφτισαν το δεύτερο κοριτσάκι τους και του έδωσαν το όνομα Σοφία.

- Στις 2 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα, ο Περικλής Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) και η Ελένη Κοσμίδη, βόπτισαν τον γιό τους και του χάρισαν το όνομα του παππού Κωνσταντίνος 

- Στις 29 Αηγούστου 2013, βαπτίστηκε ο γιος του Παναγιώτη και της Diana Πότση και εγγονός του Ηλία και Χρυσούλας Πότση και ονομάστηκε Αντώνιος

- Στις 15 Ιουνίου 2013, στα Γιάννενα ο Θωμάς Νάστος και η Λίτσα Χριστοδούλου, βάπτισαν τον γιο τους και του χάρισαν το όνομα του παππού Αλέκος

- Στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αθήνα η Ελένη και ο Λευτέρης Φωτόπουλος (γιός του Χρήστου και της Ευτυχίας), βάπτισαν τον γιο τους και του χάρισαν το όνομα του παππού Χρήστος.

- Ο Διαμάντης Αχιλλέας και η Αγγελική Λώλη (κόρη του Παύλου και της Λίτσας) βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Αιμιλία.   

-   Στις 7 Ιουλίου 2012 στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας στα Γιάννενα η Νίκη Μποντίνη και ο Γιάννης Καρμανιώλας βάπτισαν το κοριτσάκι τους και του χάρισαν το όνομα Ευτυχία.

-  Στις 9 Σεπτεμβρίου 2012 ο Κώστας και η Βάσω Βουλγαρίδη (κόρη του Θανάση και της Φωτεινής Στάμου), βάπτισαν το κοριτσάκι τους στα Γιάννενα και του χάρισαν το όνομα Αλεξάνδρα.

Στους ευτυχείς γονείς και παππούδες ευχόμαστε να τους ζήσει.

 

 

Κηδείες

- Απεβίωσε την 1 Οκτωβρίου 2022 στην Καστοριά ο Βασίλης Μπακόλας (του Κων/νου). Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 , στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

- Απεβίωσε στις  24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δολό όπου και αναπαύθηκε η Μαριάννα  Κωσταρά (σύζυγος Χριστόφορου).

- Απεβίωσε στην Αθήνα όπου και αναπαύθηκε ο Ιωάννης Διαμαντόπουλος (σύζυγος Ντίνας Παγούνη).

-  Απεβίωσε στις  22 Απριλίου 2022 στα Γιάννενα ο Θανάσης Στάμος (σύζυγος Φωτεινής Κωσταρά) και αναπαύθηκε στο Δολό.

-  Απεβίωσε στις 16 Απριλίου 2022 στα Γιάννενα ο Απόστολος Παπαιωάννου (Λάκης) και αναπαύθηκε στο Δολό.

-  Απεβίωσε στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε η Ανθούλα Μουστόπουλου (σύζυγος Χρήστου)

-  Απεβίωσε στις 20 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε η Ελένη Νάτσικα (σύζυγος Δημητρίου)

-  Απεβίωσε στις 25 Ιανουαρίου 2022 στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε ο Σπύρος Κωσταράς.

-  Απεβίωσε στις 22 Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα όπου και αναπαύθηκε ο Αθανάσιος (Σάκης) Δάλλας (του Γιάννη και της Ρίνας Ζωΐδη)

-  Απεβίωσε στις 12 Νοεμβρίου 2021 στα Γιάννενα και αναπαύθηκε στο Δολό ο Γιώργος Νάστος.

-  Απεβίωσε στις 2 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε η  Μαρία Ζωίδη (σύζυγος Σταύρου)

-   Απεβίωσε στις 24 Ιουνίου 2021 στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε ο Λευτέρης Μπέτζιος.

-   Απεβίωσε στις 23 Μαρτίου 2021 στα Γιάννενα, όπου και αναπαύθηκε ο Ηρακλής Βραβορίτης.

-   Απεβίωσε στις 7 Φεβρουαρίου 2021 στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε η Βασιλική Στόλη (σύζυγος Χριστόφορου).

-   Απεβίωσε στη Γερμανία, όπου και αναπαύθηκε η Μαργαρίτα Πότση (σύζυγος Σπύρου).

-   Απεβίωσε στις 10 Δεκεμβρίου 2020 στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε η Ιουλία Μπέτζιου (σύζυγος Ηλία).

-  Απεβίωσε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε η Χαρά Παγούνη (σύζυγος Νικολάου).

-  Απεβίωσε η Τζένη Παρθενίου - Τσιλιμαντού (σύζυγος Κώστα Τσιλιμαντού)

-  Απεβίωσε στις 16 Ιουνίου 2020 στο Δολό, όπου και αναπαύθηκε ο Γιώργος Κωσταράς.

-  Απεβίωσε στις 16 Ιουνίου 2020 στην Νέα Υόρκη, όπου και αναπαύθηκε η Κρυστάλλω Ράπτη (σύζυγος Χριστόφορου).

-  Απεβίωσε στις 24 Μαΐου 2020 στα Γιάννενα, όπου και αναπαύθηκε η Ματούλα Καρακίτσου (από Γεροπλάτανο - σύζυγος Σπύρου Καρακίτσου).

-  Απεβίωσε στις 19 Μαΐου 2020 στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε ο Γιώργος Πότσης.

-  Απεβίωσε στις 3 Απριλίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, όπου και αναπαύθηκε ο Παντελής Ζωΐδης.

-  Απεβίωσε στη Γερμανία, όπου και αναπαύθηκε η Σοφία Φούκη (το γένος Μπάσιου, σύζυγος του Κώστα Χρήστου Φούκη).

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα, όπου και αναπαύθηκε ο Χριστόφορος Μπότσικος (γιος του Λάζου).

-  Απεβίωσε στις 19 Μαρτίου 2020 στα Γιάννενα η Ευτυχία Μαργαρίτη (σύζυγος Χριστόφορου) και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

-  Απεβίωσε στις 4 Φεβρουαρίου 2020 στην Άρτα, όπου και αναπαύθηκε η Πανάγιω Παπαϊωάννου (μητέρα της Λόλας, του Παναγιώτη, του Θανάση και του Χριστόφορου).

-  Απεβίωσε στις 24 Ιανουαρίου 2020 στη Μερόπη Πωγωνίου, όπου και αναπαύθηκε, ο παπά Βασίλης Γεωργιάδης .Διετέλεσε για πολλά χρόνια εφημέριος του Δολού.

-  Απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 2020 στα Γιάννενα, ο Μήτσος Πότσης και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

-  Απεβίωσε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στα Γιάννενα, ο Ευάγγελος Τζόκας (σύζυγος Κωσταντίας Κοτρότσιου) και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα, ο Θεόδωρος Γκούτζιος (σύζυγος Ευτυχίας Ζωΐδη - Μυλωνά) και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο της Φιλιππιάδας.

-  Απεβίωσε στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε η Ειρήνη Λατσούνα (σύζυγος Αντωνίου).

-  Απεβίωσε στις 26 Μαρτίου 2019 στα Γιάννενα, όπου και αναπαύθηκε, η Πίτσα Παγούνη (σύζυγος Ευαγγέλου).

-  Απεβίωσε στις 10 Φεβρουαρίου 2019 η Σογοπούλου Κατίνα (κόρη του Βασίλη Μούστου και της Περσεφόνης) και αναπαύθηκε στο Διακοφτό Αχαϊας.

- Απεβίωσε στις 11 Δεκεμβρίου 2018 στην Αριδαία, όπου και αναπαύθηκε η Μαρίκα Καραμαλή - Κουβαρά (κόρη του Θεόδωρου Κουβαρά).

- Απεβίωσε στις 17 Νοεμβρίου 2018 στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε, ο Ηλίας Μπέτζιος.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα στις 18 Οκτωβρίου 2018, η Νίνα Πότση συζ. Δημητρίου και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα στις  5 Οκτωβρίου 2018 ο Ιωάννης Ζώτος (σύζυγος Σοφίας Γουρδούκη) και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο της Κοσμηράς Ιωαννίνων.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα όπου και αναπαύθηκε ο Περικλής Γεωργακόπουλος (σύζυγος Λευκής Παππά)

-  Απεβίωσε στις 27 Αυγούστου 2018 στην Αθήνα όπου και αναπαύθηκε η Βασιλική Λεοντόπουλου.

-  Απεβίωσε στις 22 Ιουνίου 2018 ο Λευτέρης Ζωΐδης και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Άη Γιάννη στο Δολό.

-  Απεβίωσε στις 23 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα η Μαρίκα Ζιάγκου συζ. Σπυρίδωνα

-  Απεβίωσε την 1η Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα ο Νίκος Παγούνης και αναπαύθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.

-  Απεβίωσε στην Αμερική, όπου και αναπαύθηκε ο Αντώνης Λατσούνας.

-  Απεβίωσε στις 3 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα ο Γιάννης Κουβαράς και αναπαύθηκε στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής.

-  Απεβίωσε στις 25 Οκτωβρίου  2017 στην Αμερική η Βάσω Διαμαντούκου.

-  Απεβίωσε στις 30 Αυγούστου 2017 στα Γιάννενα η Μαρία Κουβαρά και αναπαύθηκε στις 31/8/2017 στο κοιμητήριο του Άη Γιάννη στο Δολό.

-  Απεβίωσε στις 15 Απριλίου  2017 στην Αμφιλοχία, όπου και αναπαύθηκε η Καλιρρόη Ξεσφίγγη. 

-  Απεβίωσε στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε ο Ζήκας Βασίλειος

-  Απεβίωσε στις 9 Φεβρουαρίου 2017 στα Γιάννενα ο Τσατσούλης Θεόδωρος και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο Αγίου Νικολάου στα Γιάννενα.

-  Απεβίωσε στις 6 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα, ο Ιωάννης Λιόλιος και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο Κηφησιάς.

-  Απεβίωσε η Θεολογία Μπάρκα - Λώλη

- Απεβίωσε στις 13 Αυγούστου 2016 στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Κουκουλάρης και αναπαύτηκε στην Πωγωνιανή.

-  Απεβίωσε στις 9 Αυγούστου 2016 στο Δολό, όπου και αναπαύθηκε η Αναστασία Κούρου, σύζυγος του Ζήκου.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε ο Γεώργιος Ζέρβας.

-  Απεβίωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στις 11 Ιανουαρίου 2016  η Ελευθερία Σιούλα, όπου και αναπαύθηκε.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε ο Βασίλειος Κόκκοτας του Παναγιώτη και της Λίτσας Παγούνη

-  Απεβίωσε στην Αθήνα, όπου και αναπαύθηκε ο Κώστας Ζωΐδης του Γεωργίου

-  Απεβίωσε στην Αμερική στις 21 Μαρτίου 2016 η Βασιλεία Κωσταπαππά - Κωσταρά, όπου και αναπαύθηκε.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα ο Παναγιώτης Κόκκοτας, σύζυγος της Λίτσας Σπυρ. Παγούνη.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα, ο Ιωάννης Γιάννου του Σπυρίδωνα και της Λευκοθέας και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου 2015, ο Χριστόφορος Μούστος, η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην Αθήνα και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο Αγίας Τριάδας Τρίπολης.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα στις 5 Νοεμβρίου 2015, η Αθηνά Μπότσικου και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων στα Γιάννενα

-  Απεβίωσε στην Αθήνα η Ζωή Ζωΐδη (σύζυγος του Νικολάου Ζωΐδη) και αναπαύθηκε στην Αθήνα.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα στις 9 Σεπτεμβρίου, η Αγλαΐα Μέξη και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 2015, ο Αθανάσιος Κολέφας και αναπαύθηκε στην Αθήνα. 

-  Στην Αμερική απεβίωσε, όπου και αναπαύθηκε ο Γεώργιος Λιώλης, σύζυγος της Μαρίκας το γένος Μπέτζιου. 

-  Στις 5 Ιουνίου απεβίωσε η Αλέκα Πέγιου - Κωσταρά και αναπαύθηκε στο Αγρίνιο.

-  Απεβίωσε στη Σαλαμίνα ο Αθανάσιος Λέκκας του Κων/νου (εγγονός του Θανάση Λέκκα), όπου και αναπαύθηκε.

-  Απεβίωσε στα Γιάννενα ο Ευάγγελος Παγούνης και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

-  Απεβίωσε στον Μαραθώνα Αττικής, η Φρόσω Περσίδη - Ζέρβα, όπου και αναπαύθηκε.

-  Απεβίωσε στην Αθήνα η Ελευθερία Κουκουλάρη (σύζυγος του Κωνσταντίνου Κουκουλάρη).

-  Απεβίωσε στην Αμερική η Όλγα Λατσούνα (μητέρα του Αντώνη Λατσούνα) σε ηλικία 103 ετών.

-  Απεβίωσε στην Αμερική ο Χαράλαμπος Μπίτζας του Φίλιππα (αδελφός της Σταυρούλας Νάστου).

- Στις 17 Ιουνίου 2014 απεβίωσε στην Αυλίδα Εύβοιας, όπου διέμενε, η Αθηνά Δρούμπουλα - Μήτσκαρη.

-  Απεβίωσε στο Καναδά ο Ζωίδης Δημήτριος (γιος του Χριστόφορου και της Κων/νας).

-  Στις 7 Μαρτίου 2014 απεβίωσε η Αρσινόη (Νούλα) Παππά (κόρη του Αριστοτέλη Ζωΐδη) και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων Ιωαννίνων.

-  Στις 27 Ιανουαρίου 2014 απεβίωσε η Μαρία Φωτοπούλου και αναπαύθηκε στο νεκροταφείου του Αγίου Ιωάννου στο Δολό.

-  Στις 11 Δεκεμβρίου 2013 απεβίωσε στα Γιάννενα ο Χριστόφορος Μαργαρίτης και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

- Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 απεβίωσε στα Γι'αννενα ο Παπά - Χρήστος Μάτσιας (ιερέας επί πολλά χρόνια στο Δολό) και αναπαυθηκε στο νεκροταφείο του χωριού του στα Κτίσματα Πωγωνίου.  

- Στις 19 Ιουνίου 2013 απεβίωσε στην Αθήνα ο Γεώργιος Βάσος (εγγονός του Νάσιο Μάστορα) και αναπαύθηκε στηνΚύπρο.

-  Στις 16 Μαΐου 2013 απεβίωσε στα Γιάννενα η Πολυξένη Πανταζή και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

-  Στις 30 Μαρτίου απεβίωσε στα Γιάννενα η Ελένη Σαμαρά σύζυγος Αποστόλου Παπαιωάννου και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο της εκκλησίας Περιβλέπτου στα Γιάννενα. 

- Στις 16 Μαρτίου 2013 απεβίωσε στα Γιάννενα ο Κων/νος Α. Παράσχος, από την Πωγωνιανή και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο Αγίου Νικολάου Κοπάνων Ιωαννίνων. 

- Στις 10 Μαρτίου 2013 απεβίωσε στην Αθήνα η Ευτυχία - Φωφώ σύζυγος Γεωργίου Λιόλιου και αναπαύθηκε στο νεκροταφείο Καισαριανής. 

- Στις 25 Ιανουαρίου 2013 στα Γιάννενα απεβίωσε ο Μιχάλης Κολυβάκης, ο οποίος διετέλεσε συνεργάτης της εφημερίδας μας "ΤΑ ΔΟΛΙΩΤΙΚΑ".  

-  Απεβίωσε στην Αμερική η Ρίτα Διαμαντούκου Μπολάνου (αδελφή του Νίκου Διαμαντούκου).

- Απεβίωσε στην Αθήνα η Λευκοθέα Ζωΐδη

- Στις 23 Μαΐου2012, στην Αθήνα απεβίωσε ο Αθανάσιος Καρακώστας, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Αδελφότητας Δολού της Ηπείρου "Ο Άγιος Χριστόφορος" (Αθηνών) επί σειρά ετών.

- Στις 27 Απριλίου 2012, στα Γιάννενα απεβίωσε η Αικατερίνη (Ρίνα) Ιωάν. Ντάλλα 

-  Στο Δολό (27 Ιανουαρίου 2012) απεβίωσε η Βασιλική Κωσταρά.

- Απεβίωσε η Μαρία Μαλάμη – Καλούδη (κόρη Ουρανίας Μαλάμη).

-   Στις 13 Νοεμβρίου 2011, απεβίωσε η Κατίνα Ράπτη, σε ηλικία 104 χρόνων.

-   Στις 19 Οκτωβρίου 2011, απεβίωσε η Λευκοθέα Λατσούνα, σύζυγος Χρίστου Λατσούνα. 

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη τους

 
Μνημόσυνα
   

-  Στα Γιάννενα στις 23  Φεβρουαρίου 2020 έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Μήτσου Πότση.

-  Στα Γιάννενα στις 12 Οκτωβρίου 2019 έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Νίνας Πότση (σύζυγος Δημητρίου Πότση).

-  Στην Κοσμηρά Ιωαννίνων στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννου Ζώτου (σύζυγος Σοφίας Γουρδούκη).

-  Στο Δολό στις 18 Μαΐου 2019, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Λευτέρη Ζωΐδη.

-  Στο Δολό στις 24 Μαρτίου 2019, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίκας Ζιάγκου.

-  Στην Αμερική στις 23 Δεκεμβρίου 2018 έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Μπέτζιου.

-  Στα Γιάννενα στις 25 Νοεμβρίου 2018, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της  Κατερίνας (Νίνας) Πότση

-  Στο Δολό, στις 19 Αυγούστου 2018, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Κουβαρά.

-  Στην Αθήνα έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Νίκου Παγούνη

-  Στην Αμερική έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Αντωνίου Λατσούνα

-  Στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου 2017, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κουβαρά.

-  Στην Αθήνα έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Ζήκα Βασιλείου.

-  Στα Γιάννενα στις 18 Μαρτίου 2017,  έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Τσατσούλη Θεόδωρου

-   Στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου 2016, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Χριστόφορου Μούστου

-   Στην Πωγωνιανή στις 30 Οκτωβρίου έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Κώστα Κουκουλάρη

-   Στα Γιάννενα στις 23 Οκτωβρίου 2016, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Αθηνάς Μπότσικου

-  Στα Γιάννενα στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Αγλαΐας Μέξη

-  Στο Αγρίνιο έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Αλέκας Πέγιου - Κωσταρά.

- Στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στις 21 Φεβρουαρίου 2016, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελευθερίας Σιούλα

-  Στην Αθήνα στις 9 Ιανουαρίου 2016, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο του Χριστόφορου Μούστου

-  Στα Γιάννενα στις 13 Δεκεμβρίου 2015, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθηνάς Μπότσικου

-  Στα Γιάννενα στις 17 Οκτωβρίου 2015, έγινε το 40ήμερο μνημόσυνο της Αγλαΐας Μέξη

-  Στα Γιάννενα στις 26 Απριλίου 2015, έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο του Ευαγγέλου Παγούνη 

-  Στα Γιάννενα στις 31 Ιανουαρίου 2015, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Αρσινόης (Νούλας) Παππά

-   Στο Δολό στις 10 Ιανουαρίου 2015, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Φωτόπουλου

-   Στα Γιάννενα στις 15 Νοεμβρίου 2014, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο του Χριστόφορου Μαργαρίτη

-    Στα Γιάννενα στις 6 Απριλίου 2014, έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο της Αρσινόης (Νούλας) Παππά (κόρη Αριστοτέλη Ζωΐδη)

-    Στο Δολό την 1 Μαρτίου 2014, έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Φωτοπούλου

-    Στις 18 Ιανουαρίου 2014, έγινε στα Γιάννενα το 40/ήμερο μνημόσυνο του Χριστόφορου Μαργαρίτη 

-    Στις 19 Μαΐου 2013, έγινε στην Αθήνα το ετήσιο μνημόσυνο του Αθανασίου Καρακώστα

-     Στις 20 Απριλίου 2013, έγινε στα Γιάννενα το 40/ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Σαμρά- Παπαΐωάννου 

-     Στις 14 Απριλίου 2013, στην Αθήνα έγινε το  40/ήμερο μνημόσυνο της Ευτυχίας - Φωφώ Λιόλιου  

-     Στο Δολό έγινε το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Κωσταρά

-     Στην Αθήνα έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο της Λευκοθέας Ζωΐδη

-      Στα Γιάννενα έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο του Αριστομένη Παπακώστα

-      Στο Δολό έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Κωσταρά.

-      Στην Αθήνα έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο της Ντίνας Λατσούνα του Στεφάνου.

-       Στην Αθήνα έγινε το 40/ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Νάτσικα.

 
Γεννήσεις
   

-  Ο Γιάννης Λώλης ((γιος του Παύλου και της Ευαγγελίας) και η Λαμπρινή Μπαντέτση στις 22 Αυγούστου 2021, απέκτησαν αγοράκι.

-  Ο Φώτης Κατσιλέρης (γιός του Γιώργου και της Βάσως Φούκου) και η Γεωργία Μπουρνακα  στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, απέκτησαν αγοράκι και του έδωσαν το όνομα Γεώργιος.

-  Η Μαρία Ρουμελιώτη (κόρη του Παναγιώτη και της Έλενας Καλαγκιά) και ο Σπυρίδων Τρίτος στις 7 Οκτωβρίου 2020, απέκτησαν αγοράκι.

-  Ο Βασίλης Φωτόπουλος (γιος του Φώτη και της Γεωργίας) και η Μαρία Δαμιανού στις 17 Απριλίου 2021, απέκτησαν κοριτσάκι.

-  O Αλέξανδρος Παπανδρέου (γιος του Νίκου και της Δέσποινας Γιάνναρου) και η Λαμπρινή Φωτόπουλου (κόρη του Φώτη και της Γεωργίας), στις 7 Φεβρουαρίου 2021, απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Λευτέρης Φωτόπουλος (γιος του Μήτσου και της Κατερίνας) και η Νικολίνα Αΐλαμάκη, στις 11 Ιανουαρίου 2021 απέκτησαν αγοράκι.

-  Ο Βασίλης Ξυνόγαλος (γιος του Γιάννη και της Ζωής Αναστασίου) και η Κωνσταντίνα Κουτσουπιά, στις 13 Νοεμβρίου 2020 απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Γιώργος Πότσης (γιος του Ηλία και της Χρυσούλας) και η Νάντια, στις 22 Οκτωβρίου 2019 απέκτησαν αγοράκι

-  Η Χριστίνα Φούκη (κόρη του Φάνη και της Ρεζίν) και ο Ηλίας Κάσσος απέκτησαν αγοράκι.

-  Η Αναστασία Πέγιου (κόρη της Αλέκας Κωσταρά και του Σπύρου) και ο Αλέξανδρος Μπόκας απέκτησαν αγοράκι.

-  Η Βάσω Κωσταρά (κόρη της Μαρίας και του Γιάννη Χρήστου Κωσταρά) και ο Χρήστος Αγγελόπουλος απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Θωμάς Μποντίνης (γιος του Γιώργου και της Ελένης) και η Γιώτα Γαλούση, στις 4 Ιανουαρίου 2020 απέκτησαν αγοράκι και του έδωσαν το όνομα Γιώργος.

-  Ο Αλέξανδρος Λατσούνας (γιος της Μαρτίνας και του Κωνσταντίνου και εγγονός του Παναγιώτη) και η Pina, στις 13 Νοεμβρίου 2019 απέκτησαν κοριτσάκι και της έδωσαν το όνομα Melissa.

-   Ο Γιώργος Φωτόπουλος (γιος του Μήτσου και της Κατερίνας) και η Αριστέα Ρουφογάλη, στις 16 Νοεμβρίου 2019 απέκτησαν αγοράκι.

-   Η  Ολίβια Μποντίνη (κόρη του Γιώργου και της Ελένης) και ο Δήμος Ντούλιας, στις 21 Ιουνίου 2019 απέκτησαν αγοράκι.

-  O Αλέξανδρος Παπανδρέου (γιος του Νίκου και της Δέσποινας Γιάνναρου) και η Λαμπρινή Φωτόπουλου (κόρη του Φώτη και της Γεωργίας), στις 11 Ιουνίου 2019, απέκτησαν κοριτσάκι.

-  H Σελεστίν Θανοπούλου (κόρη του Πέτρου και της Σοφίας) και ο Κίμωνας Χαλκιάς, απέκτησαν αγοράκι.

-  O Δημήτρης Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) και η Ράνια Λέκκα στις 12 Φεβρουαρίου 2019 απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Η Βασιλική Λώλη (κόρη του Παναγιώτη και της Γιούλας) και ο Βύρωνας Τσιάβος στις 30 Οκτωβρίου 2018 απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Η Μαρία Τζήμου (κόρη του Αχιλλέα και της Ντίνας Μούστου) και ο Κούτσαρης Αποστόλης απέκτησαν αγοράκι.

- Ο Φώτης Κατσιλέρης (γιός του Γιώργου και της Βάσως Φούκου) και η Γεωργία Μπουρνακα  στις 9 Οκτωβρίου 2018, απέκτησαν κοριτσάκι και του έδωσαν το όνομα Μελίνα.

- Ο Λευτέρης Φωτόπουλος (γιός του Χρήστου και της Ευτυχίας) και η Ελένη, απέκτησαν αγοράκι.

- Ο Άγγελος Κούρος και η Γεωργία απέκτησαν αγοράκι. 

-  Ο Γιάννης Φωτόπουλος (γιος του Χρήστου και της Ευτυχίας) και η Τάνια, απέκτησαν αγοράκι. 

-  Η Μαγδαλινή και ο Βαλάντης (παιδιά του Βασίλη και της Καλλιόπης Μπακόλα και εγγονή της Μαγδαλινής), απέκτησαν αγοράκι.

-  Ο Κωνσταντίνος Μπέτζιος (γιος του Παύλου και της Κατερίνας) και η Μαίρη, απέκτησαν κοριτσάκι και της έδωσαν το όνομα Αικατερίνη.

-  Η Αγγελική Φούκη (του Φάνη και της Μαρί) και ο Βασίλης Παύλου απέκτησαν κοριτσάκι. 

-  H Ελένη και ο Περικλής Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) απέκτησαν αγοράκι.

-  Η  Ολίβια Μποντίνη (κόρη του Γιώργου και της Ελένης) και ο σύζυγός της Δήμος Ντούλιας απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Θωμάς Νάστος (γιος του Αλέκου και της Χρύσας) και η σύζυγός του Λίτσα Χριστοδούλου απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Δημήτρης Αντωνίου (γιός του Γιάννη και της Βάσως και εγγονός του Ηρακλή και της Λίτσας Βραβορίτη) και η σύζυγός του Κατερίνα Βασιλείου απέκτησαν αγόρι. 

-  Ο Θωμάς Υφαντής (γιος του Νίκου και της Μαίρης) και η συζυγός του Κατερίνα Αντωνίου απέκτησαν κοριτσάκι.

-  O Κωνσταντίνος Λατσούνας (γιος του Κώστα και εγγονός του Παναγιώτη) και η σύζυγός του Joy απέκτησαν κοριτσάκι την Vivian.

-  Η κόρη του Παύλου Μπέτζιου, Μαρία και ο σύζυγός της Γιάννης, απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Ο Αλέξανδρος Λατσούνας (γιος του Κώστα και εγγονός του Παναγιώτη) και η σύζυγός του Pina απέκτησαν κοριτσάκι την Helena.

-   O Άγγελος Κούρος και η Γεωργία Κονταξή απέκτησαν αγόρι. 

-  Η Βασιλική Λώλη (κόρη του Παναγιώτη Λώλη) και ο Βύρωνας Τσιάβος απέκτησαν κοριτσάκι.

-  Στην Αμερική ο Παύλος Ζέρβας (γιος του Ναπολέοντα) και η Melinda απέκτησαν στις 15-2-2014 αγόρι και του χάρισαν το όνομα Νικόλαος (καθώς και Alexis & Leo).

-   Ο Βασίλης Τσιρώνης , του Γεωργίου και της Ευφροσύνης Τζήμου ( εγγονός του Γιώργου και της Κορνηλίας Τζήμου)    με την σύζυγό του Μαριάνθη Μουτζούκη, απέκτησαν δεύτερο κοριτσάκι, στις 28 Νοέμβρη 2013.

 -   Στην Αθήνα ο Χριστόφορος Οικονομίδης (εγγονός του Γιάννη Κουβαρά) και η Μαρίνα, απέκτησαν κοριτσάκι.

  -    Στα Γιάννενα η Ελένη και ο Περικλής Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) απέκτησαν αγοράκι.   

-     Στην Αμερική ο Παναγιώτης (γιος του Ηλία και της Χρυσούλας)  και η Ντιάνα Πότση απέκτησαν αγοράκι.

-    Ο Διαμάντης Αχιλλέας και η Αγγελική Λώλη (κόρη του Παύλου και της Λίτσας) απέκτησαν κοριτσάκι.

-     Ο Βασίλης Τσιρώνης του Γεωργίου και της Ευφροσύνης Τζήμου, με τη γυναίκα του Μαριάνθη Μουτζούκη στις 23-8-2012 απόκτησαν κοριτσάκι.

-    Στην Αθήνα ο Λευτέρης Φωτόπουλος του Χρήστου και η Ελένη Νάκη απέκτησαν αγοράκι.

-     Στη Σάμο ο Δημήτριος Χριστινίδης και η Κων/να Κασούμη (κόρη της   Θάλειας Καρβούνη – Παπαρούνα) απέκτησαν κοριτσάκι.

-     Στην Αμερική ο Δημήτρης και η Λούση Μπέτζιου (γιος του Ηλία και Ιουλίας Μπέτζιου) απέκτησαν κοριτσάκι που το βάπτισαν στις 14 Μαΐου 2011 και της χάρισαν το όνομα Ιουλία.

Στους ευτυχισμένους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες ευχόμαστε να τους ζήσει

 

 
 
Γάμοι
   

-  Στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δολό, έγινε ο γάμος του Νικάνωρα Κατσούκη (γιος του Παπα Φάνη από την Πωγωνιανή) και της Γεωργίας.

-  Στις 7 Ιουνίου 2021 στην Αμερική, έγινε ο γάμος της Σοφίας  Baukot (κόρη της Πέγγυ Ράπτη και του Nteni Baukot) και του Κούρτ.

-  Στις 3 Ιουλίου 2021 στο Μαρμάρι Ευβοίας, έγινε ο γάμος του Σπυρίδωνα Τρίτου και της Μαρίας Ρουμελιώτη (κόρη του Παναγιώτη και της Έλενας Καλαγκιά).

-  Στις 28 Αυγούστου 2020 στη Βάρη Αττικής, έγινε ο γάμος του Αλέξανδρου Φούκη (γιος του Φάνη και της Ρεζίν) και της Ναταλία Δάμου.

-  Στις 30 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα, έγινε ο γάμος του Γιάννη Σταμπολιά και της Άννας Χριστοδούλου (κόρη του Φίλιππου και της Όλγας).

-  Στις 8 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα έγινε ο γάμος του Θωμά Μποντίνη (γιος του Γιώργου και της Ελένης) και της Γιώτας Γαλούση.

-  Στις 30 Αυγούστου 2019 στη Νέα Μάκρη έγινε ο γάμος του Βασίλη Φωτόπουλου (γιος του Φώτη και της Γεωργίας) και της Μάρως Δαμιανού.

- Στις 15 Αυγούστου 2019 στο Δολό έγινε ο γάμος του Ηλία Κάσσου και της Χριστίνας Φούκη (κόρη του Φάνη και της Ρεζίν).

- Στις 6 Οκτωβρίου 2018 στα Γιάννενα έγινε ο γάμος του Νίκου Αθανασίου και της Γιούλης Παππά (κόρη του Αναστασίου Παππά και εγγονή του Γιώργου και της Νούλας Παππά - Ζωΐδη).

- Στις 15 Αυγούστου 2018 στο Δολό έγινε ο γάμος του Αλεξανδρου Παπανδρέου (γιου του Νίκου και της Δέσποινας Γιάνναρου) με τη Λαμπρινή Φωτόπουλου (κόρη του Φώτη και της Γεωργίας).

- Στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 στο Παλαίκαστρο Σητείας της Κρήτης έγινε ο γάμος του Λευτέρη Φωτόπουλου (γιου του Μήτσου και της Κατερίνας) με την Νικολίνα Αϊλαμάκη.

- Στις 7 Ιουλίου 2018 στο Ινγκολστάτ της Γερμανίας έγινε ο γάμος του Φώτη Κατσιλέρη (γιος του Γιώργου και της Βάσως Φούκου) με τη Γεωργία Μπουρνάκα.

-  Στις 23 Ιουνίου 2018 στη Νέα Μάκρη έγινε ο γάμος του Γιώργου Φωτόπουλου (γιου του Μήτσου και της Κατερίνας) με την Αριστέα Ρουφογάλα.

-  Στις 17 Ιουνίου 2018 στο Αγρίνιο έγινε ο γάμος της Αναστασίας Πέγιου (κόρη της Αλέκας Κωσταρά και του Σπύρου) με τον Αλέξανδρο Μπόνια.

-  Στις 9 Ιουνίου 2018 στα Γιάννενα έγινε ο γάμος του Δημήτρη Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) με την Ράνια Λέκκα

-  Στις 2 Ιουνίου 2018 στα Γιάννενα έγινε ο γάμος του Γιάννη Λώλη (γιος του Παύλου και της Ευαγγελίας) με την Λαμπρινή Μπαντέτση.

-  Στις 23 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα έγινε ο γάμος της Σελεστίν Θανοπούλου (κόρη του Πέτρου και της Σοφίας) με τον Κίμωνα.

-  Στις 28 Αυγούστου 2016 στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Βασίλη Ξυνόγαλου (γιος του Γιάννη και της Ζωής) με την Κωνσταντίνα Κουτσουπιά.

-  Στις 27 Αυγούστου 2016 στο Ηράκλειο Κρήτης, έγινε ο γάμος του Γιώργου Νάστου του Αλέκου και της Χρύσας και εγγονός του Γιώργου και της Σταυρούλας, με την Ελευθερία Μαλτεζάκη

 

- Στις 17 Νοεμβρίου 2015 στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Δημήτρη Αντωνίου της Βάσως και του Γιάννη Αντωνίου και εγγονός της Λίτσας και Ηρακλή Βραβορίτη, με την Κατερίνα Βασιλείου.

- Στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 στην Αθήνα, έγινε ο γάμος της Αγγελικής Φούκη του Θεοφάνη και του Βασιλείου Πούλου.

- Στις 25 Αυγούστου 2015 στο Δολό, έγινε ο γάμος του Άγγελου Κούρου και της Γεωργίας Κονταξή, καθώς επίσης και η βάπτιση του γιού τους Σπυρίδωνα.

-  Στις 25 Οκτωβρίου 2014 στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Δήμου Ντούλια και της Ολίβιας Μποντίνη (κόρη του Γιώργου και της Ελένης).  

-  Στις 25 Ιουλίου 2014 στην Κύθνο, έγινε ο γάμος του Άγγελου Κούρου και της Γεωργίας Κονταξή. 

- Στις 2 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, έγινε ο γάμος του Περικλή Αναστασίου (γιος του Κώστα και της Ήβης) και της Ελένης Κοσμίδη, καθώς επίσης και η βάπτιση του γιού τους Κωνσταντίνου. 

- Ο Νικόλαος Βέλλιος του Χαρίτωνα και της Βασιλείας Τζήμου, εγγονός του Γιώργου και της Κορνηλίας Τζήμου , παντρεύτηκε στις 30 Νοέμβρη, με την Θεοδώρα Τσακίρη, στη Ν.Σμύρνη, στην Αθήνα.

- Στις 15 Δεκεμβρίου 2012, στην Αθήνα, έγινε ο γάμος του Παναγιώτη Λιόλιου (γιος του Γεωργίου) και της Αθανασίας Πολίτη.

-  Στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Διαμάντη Αχιλλέα και της Αγγελικής Λώλη (κόρη του Παύλου και της Λίτσας).

- Στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αθήνα,  έγινε ο γάμος του Βύρωνα Τσιάβου και της Βασιλικής Λώλη (κόρη του Παναγιώτη Λώλη).

- Στις 18 Αυγούστου 2012, στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Γεωργίου Τσέβη (γιος του Παντελή και της Φρειδερίκης) με την Χρύσα Χατζηκυριακίδη.

-  Στις 2 Σεπτεμβρίου 2012, στα Γιάννενα, έγινε ο γάμος του Γιώργου Πύλλη (γιος του Κώστα Πύλλη) και της Γεωργίας Γιαννέλου.

-  Στις 8 Σεπτεμβρίου 2012, έγινε στην Αθήνα ο γάμος του Χρήστου Ντούνη με την Κατερίνα Μπουκουβάλα (κόρη της Μαρίας Μπακόλα - Μπουκουβάλα).

-  Στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, έγινε στο Μικρό Χωριό καρπενησίου-Ευρυτανίας, ο γάμος του Αθανασίου Μιχαηλίδη και της Αριέττας Παπαιωάννου (κόρη του Λάκη και της Λένας), με κουμπάρο τον Γιώργο Μπακόλα.

- Στις 22 Οκτωβρίου του 2011, έγινε ο γάμος της  Μελίνας  και Παύλου Ζέρβα (γιός του Ναπολέοντα και Όλγας Ζέρβα ).

Ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι.