Νεολαία

Νεολαία

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Οβίρα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η νεολαία μας ακολουθώντας το μονοπάτι κατέβηκε στο "λάκκο". Οι χειμωνιάτικες βροχές δημιουργούν μία μικρή λίμνη με τέτοιο βάθος ώστε να μπορεί να κολυμπήσει όποιος θέλει. Οι νεαροί μας, με τη βοήθεια και των "παλιών" αψηφώντας το παγωμένο νερό, βούτηξαν συνεχίζοντας την παράδοση. Μία εμπειρία που όσοι δεν την έχουν ζήσει ακόμη αξίζει να θυσιάσουν ένα μεσημέρι...Και του χρόνου...


Βασίλης ΜπαλωμένοςΠοδοσφαιρικός αγώνας
Πωγωνιανή - Δολό 2-2 (1-3 στα πέναλτι)

Για πρωτη φορά η ομάδα ποδοσφαίρου μας από το 1960 που γίνεται ο αγώνας (!) κατόρθωσε να κερδίσει την αντίστοιχη ομάδα της Πωγωνιανής καλοκαίρι. (προηγούμενη νικη πριν από 10 χρόνια Πάσχα)
Με νέους παίκτες στη σύνθεσή της (Φίλιππος Ζωϊδης ) και τους παλιούς σε άλλους ρόλους, η ομάδα μας αν και πιεζόμενη στο α' ημίχρονο κατόρθωσε να προηγηθεί 0-2 με 2 γκολ του Βασίλη Μπαλωμένου ύστερα από στημένη φάση και συλλογική προσπάθεια αντίστοιχα.
Στο β' ημίχρονο δεχτήκαμε 2 γκολ από την ομάδα της Βοστίνας με αποτέλεσμα την ισοπαλία. Ύστερα από διαβουλεύσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι όπου και κερδίσαμε. Οι σκόρερ στα πέναλτι: 0-1 Νίκος Πορίκης, 0-2 Βασίλης Βαλλεράς, 1-3 Βασίλης Μπαλωμένος. Ειδική μνεία πρέπει αν γίνει στην επέμβαση του προ-τελευταίου πέναλτι της Βοστίνας από τον Σπύρο Κωσταρά ο οποίος συνέβαλε στην τελική νίκη της ομάδας μας.
Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια του χρόνου και ίσως στο δικό μας, πλέον, γήπεδο...

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Μπαλωμένος