Ειδήσεις

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Δημοσιεύουμε ένα κείμενο - παρουσίαση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δολό στις 16 Αυγούστου 2019, από τον φίλο του χωριού Μιχάλη Αράπογλου:

Στις 16 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δολό εκδήλωση με αντικείμενο ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους, διάρκειας από 3΄ έως 5΄ πρώτα λεπτά της ώρας. Οι ταινίες, υποχρεωτικά, είχαν για θέμα τις συναισθηματικές καταστάσεις, που προκαλεί το Δολό στους μόνιμους κατοίκους του, στους καταγόμενους απ’ αυτό, στους φίλους του και, βέβαια, στους επισκέπτες του. Η συμμετοχή μικρού μήκους ταινιών – έξη συνολικά και μία εκτός συναγωνισμού λόγω μεγάλου μήκους – ήταν σημαντική, αν σκεφθεί κανείς, πως η εκδήλωση σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά. Επίσης, χαρακτηριστικό στοιχείο της εκδήλωσης υπήρξε ο χώρος προβολής των ταινιών, που ήταν η αυλή του επισκευασμένου πλέον δημοτικού σχολείου, και, η οποία γέμισε από θεατές όλων των ηλικιών. Σημειώνεται, ακόμη, πως η σειρά παρουσίασης των ταινιών, που ακολουθεί, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αξιολόγηση ή βαθμολόγησή τους. Ας δούμε, όμως, τώρα, μία μία τις ταινίες της εκδήλωσης.

Η ταινία ‘Χωρισμένο στα τρία’ της Χαρούλας Παγούνη, σε μουσική Δανάη Γκαιφυλιά παρουσίασε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, τόσο από την εμπνευσμένη αυθεντική μουσική της – ήχοι από κτύπους σε γυάλινα ποτήρια – όσο και από τη λυρική εμφάνιση των συντελεστών της. Χωρισμένο στα τρία, εκεί όπου προβάλλονται θηλυκές οπτασίες, εκεί όπου ονειρεμένες χορεύουν στα χωράφια, εκεί όπου εμφανίζονται χειροπιαστές κόρες, εκεί όπου πίνουν τσίπουρο στο καφενείο. Τρία πραγματικά κορίτσια ή μήπως όχι, τρία πραγματικά τσίπουρα ή μήπως όχι, τρία πραγματικά χωράφια ή μήπως όχι, ιδού η απορία. Ιδού και τρεις χρόνοι τους, ασπρόμαυροι, χωρισμένοι στα τρία, ιδού και τα γήινα συναισθήματά τους, έγχρωμα, χωρισμένα στα τρία.

Σε κλίμα αγωνίας κύλησε το ‘Έγκλημα στο Δολό’ της Μυρτώς Χρήστου. Ένα ασπρόμαυρο μυστήριο, καλυμμένο με κάπα βοσκού, πλανιέται στους λόγγους και τα δολιώτικα μαντριά. Η έρευνα ξεκινά αμέσως. Ποιος διέπραξε το έγκλημα; Ποιος είναι ο εγκληματίας; Που κρύβεται; Ένα λευκό πέπλο μαύρου μυστηρίου, μια βαριά κάπα βοσκού, ένα σάϊσμα, σκεπάζει τα πάντα. Τι τελικώς αυξάνει το ενδιαφέρον και την αγωνία του θεατή; Το ασπρόμαυρο ή το μαυρόασπρο μυστήριο, το γίδινο μαλλί ή η μαύρη νύχτα; Κάνεις δεν ξέρει. Ο χρόνος κυλά, ώσπου, στα γραφεία της τοπικής αστυνομίας μια παρέλαση υπόπτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλοι οι ανακρινόμενοι φωτογραφίζονται και στις φωτογραφίες τους σημειώνεται το όνομα και το παρατσούκλι τους. Όλοι τους είναι ύποπτοι, αλλά, μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου. Ο θεατής μένει χωρίς καμία απολύτως απάντηση, χωρίς το όνομα του εγκληματία, χωρίς τη φωτογραφία του. Το τέλος της ταινίας είναι αινιγματικό, από τους υπόπτους κανείς δεν είναι ένοχος και ο θεατής καλείται, στην ουσία, να βρει τον ένοχο μόνος του.

Η παράλογη συζήτηση του Μιχάλη με τον Βασίλη στο ‘Δολό – Μια συζήτηση, πολλά ερωτήματα, μία απάντηση’ σε αυθεντική μουσική του Ηλία, αφού, εκ πρώτης όψεως, θέτει πολλά ερωτήματα λογικά, αναζητά μια απάντηση για τον πόλεμο, μέσα από ένα θέατρο του παραλόγου. Τι είναι πόλεμος; Ποιος κάνει πόλεμο; Ποιοι πάνε στον πόλεμο; Ποια είναι τα όπλα τους; Ποιος και τι τελικά κρύβεται πίσω από τον πόλεμο; Ποιος και σε ποιους πουλάει τρύπιες αρβύλες κι άλλα μεταχειρισμένα πολεμικά όπλα; Ποιες είναι οι δυνάμεις, τα κράτη, οι χώρες, οι συμμαχίες που συγκρούονται; Είναι μικρές, μεγάλες ή μικρές και μεγάλες; Την απάντηση θα δώσουν: α) μία οβίρα, β) τα κρουστά του Μιχάλη και του Βασίλη και γ) ο Μαξ, ένα λαμπραντόρ από το Δολό, που φαίνεται, να αδυνατεί, όπως εξ άλλου και οι όλοι θεατές, να διαμαρτυρηθούν και να σταματήσουν τον πόλεμο. 

Η ‘Μνήμη’ του Σταύρου Παπαδόπουλου είναι μια ταινία μικρού μήκους γεμάτη δολιώτικα συναισθήματα. Στο καφενείο του χωριού μια μουσική παρέα, θα λέγαμε μια ζυγιά, γλεντά με τοπικά τραγούδια. Η ατμόσφαιρα φορτίζεται με έγχρωμο μουσικό παρελθόν. Η ενδυματολογία των μουσικών προδίδει την εποχή των γυρισμάτων. Ένα παιδί αμούστακο, το κλαρίνο της μουσικής κομπανίας, σκορπά γύρω του μουσική, ήχους του βουνού και συναίσθημα ενθουσιασμού. Ο χρόνος είναι πολύ σκληρός με τον άνθρωπο. Πάντα προχωρά μπροστά και ποτέ δεν γυρίζει πίσω. Αυτό το ξέρει ο άνθρωπος και γι’ αυτό σκαρφίστηκε την 7η τέχνη, την τέχνη του κινηματογράφου, μια τέχνη, που σταματά τον χρόνο εκεί που θέλει ο άνθρωπος. Το τέλος της ταινίας ‘Μνήμη’ έρχεται γρήγορα, δημιουργώντας στον θεατή την ανάγκη για μερικές εικόνες ακόμη.

Τα ‘Παγουνάκια’ στην εκπομπή της ΕΡΤ2 ‘Χίλια χρώματα του Χρήστου’ σε επεξεργασία Άγγελου Κούρου εκπλήσσουν το κοινό με την εξυπνάδα τους, αλλά και καταδεικνύουν ένα σοβαρό θέμα, που αντιμετωπίζει η ελληνική επαρχία και, εν προκειμένω, το Δολό. Πως είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ2 να μη γνωρίζει, όχι μόνο που βρίσκεται το Δολό, αλλά και να αγνοεί ακόμη και την ύπαρξή του; Και, πως γίνεται, ο ίδιος δημοσιογράφος να μη γνωρίζει το χωριό, που ένας πρωθυπουργός της χώρας περνά σ’ αυτό τις διακοπές του; Η βλακεία είναι αήττητη, ίσως και η αγραμματοσύνη, γι’ αυτό όλες οι υποθέσεις από τους θεατές για τον δημοσιογράφο είναι πιθανές.

‘Οι Δολιώτες τραγουδιστές’ του Γιώργου Μποτίνη αναδεικνύουν ένα σημαντικό στοιχείο του Δολού. Ναι! Όλες σχεδόν οι Δολιώτισσες και όλοι σχεδόν οι Δολιώτες τραγουδούν. Όπως φαίνεται, οι ευκαιρίες για τραγούδι ούτε σπάνιες είναι ούτε λίγες. Ονομαστικές γιορτές, γάμοι, βαφτίσια, πανηγύρια και μικρές παρέες αποτελούν τις αφορμές για ένα τραγουδάκι. Το τσίπουρο και ο μεζές δεν λείπουν. Και, στο Δολό, με την όρεξη που τραγουδιέται η χαρά, με την ίδια όρεξη τραγουδιέται και η λύπη. Μέσα ενθυμήματα, έξω συναισθήματα, πάνω στα τραπεζάκια του χωριού χωρίς ντροπή απλωμένα.

Θα κλείσουμε την σύντομη παρουσία των ταινιών μικρού μήκους στο Δολό, αφιερώνοντας μερικές σειρές και στην ταινία μεγάλου μήκους του Άγγελου Κούρου ‘Ο Σεβαστός’. Εκτός συναγωνισμού, βέβαια, η ταινία καταγράφει τη νοσταλγία του χωριού καταγωγής, ενώ παράλληλα, συγκρίνει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του αστικού και αγροτικού χώρου. Κι όπως λέει και το λαϊκό άσμα: δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα τη μια και μπήκα, κι ώσπου να ρθεί το δειλινό, από την άλλη βγήκα. Τα άσχημα και τα όμορφα της επί γης ζωής μας. Τα πρώτα γίνονται δεσμά μας, τα δεύτερα η λύτρωσή μας. Τυχεροί αυτοί, που ξεφεύγουν από τα δεσμά τους, έστω και για λίγες μέρες.

Οι ‘Μικρές οθόνες στο Δολό’ ανοίγουν ένα νέο διάλογο, μια νέα προοπτική. Μπορεί, άραγε, η διοργάνωση να επαναληφθεί και του χρόνου, αν, φυσικά, το αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό; Κι ακόμη, υπάρχουν, άραγε, τόσα θέματα, ώστε η συνέχειά της να είναι εφικτή; Και, επί πλέον, πόσα συναισθήματα μπορεί να δημιουργήσει το Δολό, ώστε και η επάρκεια των θεμάτων να είναι εξασφαλισμένη, αλλά και ο αριθμός των φιλόδοξων ερασιτεχνών σκηνοθετών και άλλων καλλιτεχνών να αυξάνει συνεχώς; Μάλλον, μια επανάληψη το καλοκαίρι του 2020, αν, βέβαια, είναι επιθυμητή, ίσως δείξει, τι μπορεί, να πραγματοποιηθεί απ’ όλα αυτά. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα για το Δολό.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Επανάληψη στο ορθό (λόγω του .......δαίμονα του μοντάζ) του βίντεο που παρουσιάζει τα ερασιτεχνικά βίντεο των Δολιωτών και φίλων του Δολού στην εκδήλωση της  16ης Αυγούστου 2019 στο Δολό.     

                                           

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Είναι η δεύτερη ταινία μικρού μήκους του Άγγελου Κούρου, μετά τον "Αλαφροΐσκιωτο" και την "Αγία Τριάδα των Βουνών" που είχαν προηγηθεί το 2018.

(Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία στο YouTube)

Καλοτάξιδη η νέα ταινία του Άγγελου!!

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων την εβδομάδα 12 έως 18 Αυγούστου 2019 στο Δολό.

Οι τρεις πρώτες ημέρες (12-14 Αυγούστου) ήταν αφιερωμένες στους χορούς της περιοχής μας και συμπεριελάμβανε επίδειξη χορών από τις χωριανές μας Αγνή Φωτοπούλου και Ντίνα Κουτσουμπίνα και ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση του χορογράφου Βαγγέλη Γούσια, που παρουσίασε και ανέλυσε με γλαφυρό και βιωματικό τρόπο ους ρυθμούς και τις διαφορές των χορευτικών μοτίβων της περιοχής του Πωγωνίου. Ακολούθησε γλέντι και ......εφαρμογή των μαθημάτων στο καφενείο του χωριού.

 

Φωτογραφίες και βίντεο από τα χορευτικά της Δέσποινας Πορίκη  

Στις 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1) Εγκαίνια της βιβλιοθήκης του σχολείου και τιμητική διάκριση του συγχωριανού μας Γιάννη Μποντίνη:

2) Παρουσίαση και προβολή βίντεο, που περιλαμβάνει μικρής διάρκειας ερασιτεχνικά βίντεο, από Δολιώτες και φίλους του Δολού με θέμα το Δολό:

(προβάλλεται ανανεωμένο και βελτιωμένο πιο πάνω)

 

 3) Βίντεο αφιερωμένο στους Δολιώτες τραγουδιστές:

 4) Προβολή ταινίας μικρού μήκους με τίτλο "Ο Σεβαστός" του Άγγελου Κούρου

(Προβάλλεται πιο πάνω)

"ΔΟΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ"

 Στις 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον "ΔΟΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ" με συμμετοχή πολλών χωριανών, φίλων του Δολού και ξένων τουριστών!

 

 

 

 

Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
9 Αυγούστου 2019
·Λίμνη: «ΖΑRAVINA F» συναυλία «Ρίζα Πωγωνήσια» Συμμετέχουν ο ι καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα , Δημήτρης Υφαντής και τα « Υπόγεια Ρεύματα »
10 Αυγούστου 2019
·Γεροπλάτανος : Αντάμωμα Γεροπλατανιτών
·Κάτω Ραβένια : Παρουσίαση β ιβλίου « Το πέρασμα αντίκρυ » του Θ. Δεύτου (ώρα 11:30 π.μ.)
·Κάτω Ραβένια : « Κάτω Ραβενιώτικο αντάμωμα » Παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού με φαγητά (Βράδυ)
11 Αυγούστου 2019
·Κεφαλόβρυσο: Πολιτιστική βραδιά
·Κάτω Λάβδανη: (Μονή ΜΑΚΡΥΑΛΕΞΗ ) Εκκλησιασμός και πανηγύρι - Συνέδριο Πανπωγωνησιακής
·Κάτω Μερόπη : 6ος αγώνας ανώμαλου δρόμου “ΝΕΜΕΡΤΣΙΚΑ TRIAL RUN 2019" Ημιμαραθώνιος 6ΚΜ.
·Δελβινάκι: Παραδοσιακό πανηγύρι από την Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ
12 Αυγούστου 2019
·Πωγωνιανή: Μουσική παράσταση στο Λαογραφικό Μουσείο Πωγωνιανής (Ώρα έναρξης : 9.30 μ.μ. )
13 Αυγούστου 2019
·Αγία Μαρίνα : Βραδινό παραδοσιακό πανηγύρι-αντάμωμα
·Μαζαράκι: Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος διοργανώνει δημοτική βραδιά
·Κουκλιοί: Γιορτή καλαμποκιού
·Πωγωνιανή: Παρουσίαση βιβλίου «Το πέρασμα αντίκρυ» του Θ. Δεύτου (ώρα 11:30 π.μ.)
14 Αυγούστου 2019
·Άνω Ραβένια: Παραδοσιακό πανηγύρι ( βράδυ)
·Βήσσανη : Παραδοσιακό πανηγύρι
·Καστάνιανη: Παραδοσιακό πανηγύρι (βράδυ)
·Κτίσματα: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Ριάχοβο: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι
·Καστάνιανη: Παραδοσιακό πανηγύρι (βράδυ)
·Κεράσοβο: Τελετή μνήμης και τιμής Ολοκαυτώματος Κερασόβου
15 Αυγούστου 2019 (ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)
·Κτίσματα: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Καστάνιανη: Παραδοσιακό πανηγύρι (βράδυ)
·Άνω Ραβένια : Ημερήσιο πανηγύρι , αντάμωμα χωριανών στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου κα ι το βράδυ παραδοσιακό πανηγύρι
·Βήσσανη: Ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι και το βράδυ χορευτικό με πωγωνήσιες φορεσιές
·Μαυρόπουλο: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Παλαιόπυργος : Παραδοσιακό πανηγύρι
·Ποντικάτες: Ημερήσιο πανηγύρι με τραπέζι στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου
·Σιταριά: Παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι στο εξωκλήσι της Παναγιάς
·Μαζαράκι: Η Εκκλησιαστική Επιτροπή οργανώνει ημερήσιο παραδοσιακό τραπέζι
16 Αυγούστου 2019
·Παλαιόπυργος : Παραδοσιακό πανηγύρι
·Σιταριά: Παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι
·Χαραυγή: Η αδελφότητα Χαραυγής διοργανώνει παραδοσιακό βραδινό πανηγύρι
·Πωγωνιανή : Γλέντι με συνοδεία Λαϊκής – Παραδοσιακής ορχήστρας στην κεντρική πλατεία (έναρξη 9:30μ.μ.)
·Περιστέρι: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Κεράσοβο: Γιορτή πίτας
17 Αυγούστου 2019
·Μερόπη: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Μαυρονόρος: Ημερήσιο πανηγύρι
·Δημόκορη: Βραδινό παραδοσιακό πανηγύρι
·Αργυροχώρι : Παραδοσιακό πανηγύρι
·Δολό : Αντάμωμα χωριανών - Παραδοσιακό πανηγύρι
·Χρυσόρραχη : Παραδοσιακό πανηγύρι (του Αγίου Αθανασίου)
·Στρατίνιστα : Ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι
·Περιστέρι: Παραδοσιακό πανηγύρι
18 Αυγούστου 2019
·Μερόπη: Παραδοσιακό πανηγύρι
·Στρατίνιστα: Ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι
·Κεράσοβο: Παραδοσιακό πανηγύρι ημερήσιο και βραδινό
19 Αυγούστου 2019
·Μερόπη: Ετήσιο πανηγύρι
·Βήσσανη: Γιορτή βελανιδιάς στο εκκλησάκι του Αγ.Αθανασίου (Συνδιοργάνωση αδελφότητας Βησσανιωτών και αδελφότητας Αγίου Κοσμά)
20 Αυγούστου 2019
·Στρατίνιστα: Συναυλία στον παλιό νερόμυλο με το μουσικό σχήμα «Ήπειρος». στο κλαρίνο ο Γιώργος Κωτσίνης
23 Αυγούστου 2019 (Απόδοση Κοιμήσεως Υ.Θεοτόκου)
·Βασιλικό: Παραδοσιακό Πανηγύρι
24 Αυγούστου 2017 (Κοσμά Αιτωλού)
·Αρετή : Παραδοσιακό Πανηγύρι
·Βασιλικό: Παραδοσιακό Πανηγύρι
·Λάβδανη: Ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι
25 Αυγούστου 2017 (Βαρθολομαίου & Τίτου)
·Βασιλικό: Παραδοσιακό Πανηγύρι
29 Αυγούστου 2019
·Κάτω Μερόπη: Θεία λειτουργία στον Άη Γιάννη
30 Αυγούστου 2019
·Κάτω Μερόπη :ημερήσιο γλέντι και τραπέζι
και το βράδυ παραδοσιακό πωγωνίσιο γλέντι
31 Αυγούστου 2019
·Κάτω Λάβδανη:Ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι
·Κάτω Μερόπη: το μεσημέρι ημερήσιο γλέντι και το βράδυ παραδοσιακό πωγωνίσιο γλέντι
·Ψηλόκαστρο: Παραδοσιακό ημερήσιο πανηγύρι στην τοποθεσία του Αγίου Αθανασίου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
7 Σεπτεμβρίου 2019
·Ιερομνήμη :Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οργανώνει τη γιορτή «ΞΕΦΛΟΥ» στο χώρο του σχολείου
·Δολιανά: Παραδοσιακό πανηγύρι (διοργάνωση Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος.
8 Σεπτεμβρίου 2019 (Το Γενέσιο Της Θεοτόκου)
·Ωραιόκαστρο: Mετά τον εκκλησιασμό ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι και βραδινό
·Δολιανά: Παραδοσιακό πανηγύρι.
·Κάτω Ραβένια: Παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού (Βράδυ)
·Σταυροδρόμι :Παραδοσιακό πανηγύρι
·Δολιανά: Παραδοσιακό πανηγύρι (διοργάνωση Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος)
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
26 Οκτωβρίου 2017 (Αγ. Δημητρίου)
·Κακόλακκος: Παραδοσιακό Πανηγύρι

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Όπως μας ζητήθηκε, επαναλαμβάνουμε ένα σπάνιο βίντεο από το πανηγύρι του Δολού στις 9 Μαΐου 1987, που δημοσιεύτηκε από τον Βαγγέλη Γκόγκο στην ιστοσελίδα του vostiniotis, από την εκπομπή της ΕΡΤ "ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ". Η επιμέλεια και τα κείμενα της εκπομπής είναι της δικής μας Φανής Δημοπούλου, παίζουν τα συγκροτήματα των Κώστα και Τάκη Χαρισιάδη και χορεύουν Νέοι και Νέες του Δολού. 

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

16 σέλιδο κυκλοφόρησε το 142o φύλλο της 3μηνιαίας εφημερίδας "ΔΟΛΙΩΤΙΚΑ" (περίοδος Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2019),  που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολού  Πωγωνίου Ιωαννίνων.

Για να τη διαβάσετε πατήστε εδώ.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Σε σύνολο 39 ψηφισάντων στο εκλογικό τμήμα της ΤΚ Δολού για τις εθνικές εκλογές 7-7-2019 έλαβαν:

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ 16
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 12
ΜέΡΑ 25 4
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 4
Κίνημα Αλλαγής 1
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 1
   
ΑΚΥΡΑ 1

 

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Επανεξελέγη Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολού στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019  ο Βαγγέλης Δάκας. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μας για ακόμη μια τετραετία!!  Η νίκη του Βαγγέλη επιβεβαιώνει ότι με την δουλειά του, τα έργα του και την υπευθυνότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων των Δολιωτών. Εκφράζουμε τα πλέον ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την εκλογή του και είμαστε βέβαιοι πως θα υπηρετήσει και θα προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο που αγαπούμε. Σε αυτήν του την προσπάθεια, στον αγώνα για πρόοδο και δημιουργία,  ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί και συνεργάτες, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του χωριού μας. γιατί το Δολό μας χρειάζεται όλους. Θα πορευτούμε όλοι μαζί, για τον τόπο που αγαπάμε και που αξίζει να πάει ακόμα ψηλότερα...

Σελίδα 1 από 8